Komunikační strategie značky Herkules - Valdová, Viktorie (2020)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat komunikační strategii značky Herkules, která spadá pod firmu Druchema. Pomocí analýz, průzkumů a dotazníkových šetření se práce snaží najít silná a slabá místa marketingové komunikace a navrhnout optimalizaci komunikační strategie.