Marketingová komunikace RS Café - Sotonová, Adéla (2020)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací RS Café a návrhy na její změnu. Práce je členěna do tří kapitol. První teoretická kapitola se zabývá marketingovým mixem, zejména marketingovou komunikací. Druhá kapitola obsahuje přehled o situaci na trhu kávy ve světě a v České republice. Třetí kapitola je praktická a v rámci ní jsou zpracována data z kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Cílem je navrhnout změny a doporučení pro marketingovou komunikaci RS Café a stručně zanalyzovat situaci na trhu kávy ve světě a v České republice. Poznatky z výzkumů jsou shrnuty a na základě nich jsou popsány jednotlivé návrhy a doporučení pro marketingovou komunikaci RS Café.