Marketingová komunikace RS Café - Sotonová, Adéla; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací RS Café a návrhy na její změnu. Práce je členěna do tří kapitol. První teoretická kapitola se zabývá marketingovým mixem, zejména marketingovou komunikací. Druhá kapitola obsahuje přehled o situaci na trhu kávy ve světě a v České republice. Třetí kapitola je praktická a v rámci ní jsou zpracována data z kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Cílem je navrhnout změny a doporučení pro marketingovou komunikaci RS Café a stručně zanalyzovat situaci na trhu kávy ve světě a v České republice. Poznatky z výzkumů jsou shrnuty a na základě nich jsou popsány jednotlivé návrhy a doporučení pro marketingovou komunikaci RS Café.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses