CSR jako konkurenční výhoda - Hnaníčková, Barbora; Matysová, Kamila; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce se zabývá tématem společenské odpovědnosti firem (CSR), zaměřuje se na firmy ze společensky citlivých odvětví, konkrétně především na pivovarnictví. Cílem této práce je zhodnotit, zda mohou být kontroverzní firmy považovány za společensky odpovědné a jestli mohou své zapojení do CSR aktivit přeměnit na konkurenční výhodu na trhu. Součástí práce je analýza CSR strategie společnosti Plzeňský Prazdroj a zhodnocení přístupu českých pivovarů k CSR.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses