Segmentace kosmetického trhu v České republice - Ježek, Tomáš; Průša, Přemysl, 1980-; Oberreiter, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Diplomová práce se zabývá segmentací kosmetického trhu v České republice, který byl zúžen na kategorii pleťové kosmetiky. Na základě toho bylo možno získat o spotřebitelích detailnější informace. Cílem diplomové práce je vypracovat segmentaci trhu pleťové kosmetiky v České republice na základě kombinace primárního a sekundárního marketingového výzkumu. Pro dosažení tohoto cíle autor vychází z teoretických znalostí spotřebního chování, procesu segmentace a vývoje na trhu pleťové kosmetiky. Segmentace je provedena na základě faktorové a shlukové analýzy, kontingenčních tabulek a obecné analýzy. Na základě provedené segmentace je navržen soubor doporučení pro oslovení výsledných segmentů.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses