Využívanie moderných technológií zákazníkmi maloobchodu - Lomenčíková, Nikola (2020)
Cieľom tejto bakalárskej práce je predstavenie nových technologických trendov v maloobchode a charakteristika moderných technológií, ktoré sa najčastejšie využívajú pri výbere a nákupe tovarov na území Českej republiky a vo svete. Práca je zložená z piatich kapitol. Prvá kapitola sa zaoberá predstavením súčasných technologických trendov v maloobchode. Druhá kapitola je zameraná na charakteristiku maloobchodných technológií využívaných v Českej republike. Tretia kapitola sa venuje predstaveniu maloobchodných technológiám využívaným v zahraničí. Štvrtá kapitola sa sústreďuje na marketingový výskum, ktorý bol realizovaný formou dotazníkového šetrenia. V poslednej kapitole sú na základe výsledkov z výskumu predstavené návrhy a odporúčania českým maloobchodníkom.