Analýza trhu nemovitostí v Praze - Bílek, Petr; Votava, Libor; Čurda, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Diplomová práce se zabývá nemovitostním trhem v České republice, a to především v jejím hlavní městě Praze. Mezi cíle práce patří nalezení souvislostí mezi situací na těchto trzích v době před světovou krizí v roce 2008 a situací na počátku roku 2020, zjištění jak se zkoumané trh vyvíjejí v posledních dvaceti letech a predikce možného vývoje těchto trhů do budoucna. Cílů bylo dosaženo provedením analýz těchto trhů, jejichž výsledky byly graficky a slovně zpracovány v této práci. První kapitola práce se věnuje analýze nemovitostního trhu v České republice, druhá kapitola se věnuje analýze nemovitostního trhu v Praze a třetí kapitola se věnuje analýze trhu nájemního bydlení v Praze. V závěru práce jsou výsledky analýz shrnuty a na základě dostupných výsledků a závěrů analýz jsou připraveny predikce možného vývoje zkoumaných trhů.
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses