Marketingová komunikace farmy na sociálním médiu Instagram - Lasík, Petr; Novák, Michal; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Bakalářská práce se zabývá využitím sociálního média Instagram jako nástroje marke-tingové komunikace pro vybraný subjekt. Tímto vybraným subjektem je Farma posky-tující ubytovací služby a provoz dětských táborů. Cílem této práce je aplikovat marke-tingovou komunikaci na sociálním médiu Instagram za účelem rozšíření povědomí o organizaci a budování vztahu se zákazníky pomocí prezentace na novém médiu. V teoretické části je ukotveno téma sociálních médií a marketingu na platformě In-stagram. Je zde také argumentován význam marketingové komunikace na Instagramu pro destinační marketing. Argumentováno je zvolení sociálního média Instagram jako ideálního způsobu marketingové komunikace pro subjekt. Praktická část obsahuje po-drobný popis způsobů realizace a jejich argumentace pro naplnění cílů od příprav obsa-hové strategie po samotné ukončení projektu. Popsán je také průběh spolupráce s vedením Farmy. Po ukončení projektu následuje vysvětlení získaných výsledků a je-jich srovnání s plánovanými komunikačními cíli.
Vedoucí práce: Michal Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses