Moderní metody a nástroje řízení softwarových produktů - Šraděja, Ondřej; Voráček, Jan; Vojáčková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Tato diplomová práce se zabývá otázkou komplexního řízení vývoje software produktu, a to syntézou produktového, projektového a technického řízení. Dnešní společnosti často velmi neuváženě aplikují rozsáhlé moderní přístupy řízení bez toho, aniž by ověřily, zda jsou pro ně tyto přístupy přínosné, či nikoliv. Ta-kové chování může být velmi riskantní, jelikož ne každý produkt či projekt je stejný. Cílem práce je proto formou případové studie na reálném příkladu ově-řit, jaký skutečný přínos mají jednotlivé vybrané moderní metody a techniky řízení vývoje software produktů na daný produkt a zda je má smysl v případě řízení vývoje obdobného produktu implementovat, či nikoliv. Práce rovněž de-monstruje, že neexistuje metodika, která by samotná dokázala pokrýt všechny aspekty řízení software produktu.
Vedoucí práce: Jan Voráček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses