Bezpečnostní opatření ve skladové technologii - Padevětová, Tereza; Cimler, Petr, 1956-; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá bezpečnostními opatřeními ve skladové technologii. Cílem práce je zhodnotit jednotlivá bezpečnostní opatření, která chrání zboží před různými riziky. Práce se zabývá především zařízeními, která jsou založena na využívání moderních technologií, jako je automatizace, mechanizace, bezdrátové technologie a další. Využití jednotlivých řešení je nakonec zhodnoceno v rámci konkrétního logistického centra (Logistické centrum D1 – Jihlava), které disponuje různými druhy skladů, tudíž je zde využíváno mnoho různých bezpečnostních prvků.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses