Vodní diplomacie : případová studie řeky Jordán - Bursová, Eliška; Machoň, Miloslav, 1988-; Lobastova, Svetlana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá vzájemnou interakcí státních a nestátních aktérů v oblasti povodí řeky Jordán v kontextu vodní diplomacie. S ohledem na cíl práce je třeba v rámci teoretické části rozvést disciplínu vodní diplomacie, která je vykonávána činnostmi jak státních, tak nestátních aktérů. Jejich vzájemné působení, které je promítnuto v pěti projektech v empirické části práce, vytváří podmínky buď pro rozvoj spolupráce nebo naopak pro vznik konfliktu.
Vedoucí práce: Miloslav Machoň
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses