Optimalizace zásob v maloobchodě - Voženílková, Michaela; Cimler, Petr, 1956-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce se zabývá tématem optimalizace zásob v maloobchodě. Vychází z praxe firmy ExTech, která poskytuje software Quant specializující se na různé procesy v rámci retail managementu, mezi něž patří i generování automatických objednávek. Jejím primárním cílem je ověřit předpoklad, že napojení automatických objednávek na planogramy optimalizuje logistický proces. V práci je ukázáno, jakým způsobem řeší napojení automatických objednávek na planogramy software Quant a jaké přínosy může toto napojení retailerovi přinášet. Značná část práce se věnuje výpočtům minimálních a maximálních hodnot zásob pro generování automatických objednávek. Práce by měla poskytnout přehled o různých způsobech řešení minimálních a maximálních hodnot zásob a shrnout jejich výhody a nevýhody.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses