Analýza spokojenosti zaměstnanců ve zdravotnickém zařízení - Pokorná, Vendula; Bednářová, Martina; Kandilaki, Daniela, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu pracovní spokojenosti zaměstnanců ve vybraném zdravotnickém zařízení. Výzkum byl proveden v příspěvkové organizaci Domov pro seniory Jevišovice, která poskytuje sociální a zdravotní péči seniorům. Předmětem zkoumání byla míra celkové pracovní spokojenosti, míra spokojenosti s jednotlivými faktory pracovní spokojenosti i jejich důležitost pro zaměstnance. Na základě analýzy pracovní spokojenosti a identifikace faktorů, které se na utváření pracovní spokojenosti podílí největší mírou, bylo možné předložit návrhy a doporučení, jejichž aplikace by měla vést ke zvyšování pracovní spokojenosti zaměstnanců v tomto zařízení.
Vedoucí práce: Martina Bohuslavová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses