Spokojenost zaměstnanců ve zdravotnickém zařízení - Baťková, Andrea; Bednářová, Martina; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. První část se zabývá poznatky z oblasti motivace a pracovní spokojenosti. V druhé části je pomocí dotazníkového šetření provedena analýza faktorů pracovní spokojenosti. Dotazníkové šetření je zaměřeno na zdravotní sestry z nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a. s. V dotazníku respondenti odpovídali, jak jsou s jednotlivými faktory pracovní spokojenosti spokojeni a jakou pro ně mají tyto faktory významnost. Cílem práce je zmapovat situaci ohledně pracovní spokojenosti zdravotních sester, zjistit faktory, kterým připisují vysoký stupeň významnosti a zjistit rozdíl mezi vnímanou spokojeností se zkoumanými faktory a jejich významností pro samotnou spokojenost zaměstnanců a na základě výsledků výzkumu vypracovat krátký seznam doporučení, který by vedl ke zvýšení pracovní spokojenosti zaměstnanců.
Vedoucí práce: Martina Bohuslavová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses