Postavení Běloruska na světovém trhu draselných hnojiv - Shvets, Katsiaryna; Gullová, Soňa, 1954-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat světový trh draselných hnojiv a postavení Běloruska na tomto trhu. První kapitola je zaměřena na obecnou charakteristiku draselného hnojiva včetně popisu největších ložisek, způsobů těžby a výroby, použití a ekologických důsledků výroby draselných hnojiv. Druhá kapitola je věnována světovému trhu draselných hnojiv, jeho vývoji a konkurenci na něm. Třetí kapitola se zabývá trhem draselných hnojiv v Bělorusku.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses