Koordinační role meetingů jako faktor efektivnosti meetingů v organizacích - Šimáček, Petr; Králová, Věra; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou koordinace. Koordinace je zajišťována prostřednictvím koordinačních mechanismů. Tato práce se blíže zabývá konkrétním vlivem jednoho z nich, meetingů. U meetingů je zkoumána jejich efektivita. Cílem práce je ověření, zda meetingy v organizacích plní svou koordinační roli (roli koordinačního mechanismu) a jsou tedy efektivní. Pro ověření výzkumné otázky je v práci konstruován model efektivity meetingu, který je analyzován, a je z něho v praktické části vycházeno. K jeho vyhodnocení bylo využito vícenásobné lineární regrese, která vyhodnocovala dílčí stanovené hypotézy, které vedou ke zodpovězení výzkumné otázky. V práci je také seznámeno s doporučeními a strategiemi, jak je případně možné efektivitu meetingu zvyšovat.
Vedoucí práce: Věra Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses