Postavení Ukrajiny na světovém trhu medu - Lazar, Alina (2020)
Cílem bakalářské práce je analyzovat světový trh medu a postavení Ukrajiny na tomto trhu. Práce je strukturovaná do tří hlavních kapitol. První kapitola je věnovaná obecné charakteristice medu, jeho druhům a způsobům využití. Další kapitola se zaměřuje na analýzu světového trhu medu, hlavně největší producenty, vývozce a dovozce. Poslední kapitola se soustředí na trh medu na Ukrajině a postavení Ukrajiny na tomto trhu.