Postavení Ukrajiny na světovém trhu medu - Lazar, Alina; Gullová, Soňa, 1954-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem bakalářské práce je analyzovat světový trh medu a postavení Ukrajiny na tomto trhu. Práce je strukturovaná do tří hlavních kapitol. První kapitola je věnovaná obecné charakteristice medu, jeho druhům a způsobům využití. Další kapitola se zaměřuje na analýzu světového trhu medu, hlavně největší producenty, vývozce a dovozce. Poslední kapitola se soustředí na trh medu na Ukrajině a postavení Ukrajiny na tomto trhu.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses