Kvalita polských potravin na českém trhu a její vnímání spotřebiteli - Lebedová, Karin (2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na názory českých spotřebitelů na polské potraviny. V práci je definován pojem spotřebitel včetně projevů jeho chování, dále práce pojednává o podílů domácích a dovážených potravin na českém trhu a rozebírá média a jejich schopnost ovlivnit názory a veřejné mínění.Hlavním cílem práce je získání poznatků o tom, jak čeští spotřebitelé vnímají kvalitu polských potravin a zda je jejich vnímání ovlivněno mediálními kauzami.