Kvalita polských potravin na českém trhu a její vnímání spotřebiteli - Lebedová, Karin; Postler, Milan, 1960-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na názory českých spotřebitelů na polské potraviny. V práci je definován pojem spotřebitel včetně projevů jeho chování, dále práce pojednává o podílů domácích a dovážených potravin na českém trhu a rozebírá média a jejich schopnost ovlivnit názory a veřejné mínění.Hlavním cílem práce je získání poznatků o tom, jak čeští spotřebitelé vnímají kvalitu polských potravin a zda je jejich vnímání ovlivněno mediálními kauzami.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses