Podpora českého exportu so zameraním na mexický trh - Klačková, Michaela (2020)
Práca je venovaná podpore exportu českých firiem so zameraním na mexický trh. Cieľom práce bolo zhodnotiť činnosť inštitúcií na podporu exportu do Mexika, analyzovať spoluprácu Českej republiky s Mexikom. Práca obsahuje aj návrhy na zlepšenie podpory exportu do Mexika získané na základe kvalitatívneho výskumu a SWOT analýzy.