Podpora českého exportu so zameraním na mexický trh - Klačková, Michaela; Gullová, Soňa, 1954-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Práca je venovaná podpore exportu českých firiem so zameraním na mexický trh. Cieľom práce bolo zhodnotiť činnosť inštitúcií na podporu exportu do Mexika, analyzovať spoluprácu Českej republiky s Mexikom. Práca obsahuje aj návrhy na zlepšenie podpory exportu do Mexika získané na základe kvalitatívneho výskumu a SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses