Personální marketing hotelu - Polatová, Karolína (2020)
Tato práce pojednává a problematice personálního marketingu hotelu. Cílem práce bylo analyzovat personální marketing vybraného hotelu v Praze a posoudit sílu zaměstnanecké značky hotelu. K dosažení cíle byla uskutečněna situační analýza, na základě interních dokumentů hotelu, osobních zkušeností a internetového šetření. Další šetření bylo vykonáno mezi zaměstnanci hotelu v podobě individuálních hloubkových rozhovorů, jejichž cílem bylo odhalit aktuální vnímání zaměstnanecké značky k hotelu. Na závěr byl navrhnut plán personálního marketingu vybraného hotelu.