Personální marketing hotelu - Polatová, Karolína; Žufan, Jan; Hyan, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato práce pojednává a problematice personálního marketingu hotelu. Cílem práce bylo analyzovat personální marketing vybraného hotelu v Praze a posoudit sílu zaměstnanecké značky hotelu. K dosažení cíle byla uskutečněna situační analýza, na základě interních dokumentů hotelu, osobních zkušeností a internetového šetření. Další šetření bylo vykonáno mezi zaměstnanci hotelu v podobě individuálních hloubkových rozhovorů, jejichž cílem bylo odhalit aktuální vnímání zaměstnanecké značky k hotelu. Na závěr byl navrhnut plán personálního marketingu vybraného hotelu.
Vedoucí práce: Jan Žufan
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses