Analýza brandu turistické oblasti Toulava - Kafková, Kateřina (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou brandu destinace Toulava. Destinace Toulava se rozkládá na pomezí Jihočeského a Středočeského kraje v okolí města Tábor. Cílem bakalářské práce je v teoretické části shrnout dosavadní dostupné informace o marketingu destinačních oblastí a konkrétně destinaci Toulava a na základě dotazníkového šetření v praktické části zjistit míru znalosti značky Toulava mezi obyvateli České republiky a jejich vnímání této značky. Současně si klade za cíl zjistit preference dotazovaných při plánování dovolené. S pomocí zjištěných skutečností a vlastních zkušeností autorky pak předkládá návrhy pro vylepšení marketingové komunikace destinace a pro inovativní přístupy k tvorbě produktů touto destinací nabízených.