Analýza brandu turistické oblasti Toulava - Kafková, Kateřina; Vaníček, Jiří, 1944-; Bejdáková, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou brandu destinace Toulava. Destinace Toulava se rozkládá na pomezí Jihočeského a Středočeského kraje v okolí města Tábor. Cílem bakalářské práce je v teoretické části shrnout dosavadní dostupné informace o marketingu destinačních oblastí a konkrétně destinaci Toulava a na základě dotazníkového šetření v praktické části zjistit míru znalosti značky Toulava mezi obyvateli České republiky a jejich vnímání této značky. Současně si klade za cíl zjistit preference dotazovaných při plánování dovolené. S pomocí zjištěných skutečností a vlastních zkušeností autorky pak předkládá návrhy pro vylepšení marketingové komunikace destinace a pro inovativní přístupy k tvorbě produktů touto destinací nabízených.
Vedoucí práce: Jiří Vaníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses