Fotografie a videa jako marketingový nástroj v cestovním ruchu - Knížová, Nikola; Jarolímková, Liběna; Hilšerová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá důležitostí vizuální komunikace se zaměřením na fotografie a videa. Cílem bylo popsat a zhodnotit kvalitu snímků a spotů, které nabízí weby tematicky zaměřené na vybrané památky UNESCO v České republice. Vyhodnocení probíhalo na základě stanovených kritérií. Výsledky ukazují, že by měl být kladen větší důraz na marketingové nástroje na webových stránkách památek. V návaznosti na zjištěné výsledky analýzy jsou formulovány návrhy, které by potenciálně mohly zvýšit atraktivitu památek z marketingového hlediska.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses