Baskicko - analýza současného podnikatelské prostředí a obchodní spolupráce s ČR - Karlová, Tereza; Gullová, Soňa, 1954-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat podnikatelské prostředí Baskicka a poskytnout informace o vztazích mezi Baskickem a Českou republikou. První kapitola vymezuje teoretické pojmy pro pochopení dané problematiky. Druhá kapitola se věnuje samotné analýze podnikatelského prostředí Baskicka a jednotlivým faktorům, které ho ovlivňují. V první části této kapitoly k tomu využije analýzu PESTLE. Druhá část se zabývá reporty hodnotícími Baskicko a v poslední části druhé kapitoly jsou získané informace shrnuty pomocí SWOT analýzy. Poslední kapitola zkoumá vývoj a současný stav obchodních vztahů Baskicka a České republiky. Nakonec jsou představeny možné příležitosti a návrhy pro zlepšení dosavadní spolupráce.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses