Problematika hospodářských vztahů České republiky se Španělskem na příkladu vybraných firem - Levina, Alena; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce se zaměřuje na problematiku hospodářských vztahů České republiky se Špnělskem na příkladu vybraných firem. Cílem diplomové práce je zhodnocení problematiky hospodářských vztahů mezi Českou republikou a Španělskem a odhalení problémů a rizik spojených s uplatněním českého zboží na španělském trhu na příkladu vybraných firem se záměrem umožnit českým firmám, aby předešly určitým problémům spojeným s uplatněním jejich produkce na španělském trhu. Pro odhalení problémů jednotlivých firem byly provedeny hloubkové rozhovory s exportními manažery vybraných čěských firem působících na španělském trhu. Diplomová práce by měla poskytovat celkový přehled o zmíněné problematice včetně možných perspektiv prosazení českého zboží na španělském trhu, což by české firmy měly zvážit při rozhodování o vstupu na španělský trh nebo formování strategií.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses