Podnikatelský plán hotelu Harasov - Štajnerová, Karolína; Kalábová, Markéta; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Hlavním cílem této diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu hotelu Harasov, který se nachází v chráněné krajinné oblasti Kokořínsko-Máchův kraj. Vytvořený plán bude sloužit majiteli hotelu jako pomocný nástroj při plánování veškerých aktivit před a v počátcích zahájení provozu. Teoretická část práce je věnována obsahu podnikatelského plánu, legislativním podmínkám podnikání v ubytovacích službách a dále kategorizaci, klasifikaci a certifikaci ubytovacích zařízení. Praktickou část diplomové práce představuje vypracovaný podnikatelský plán hotelu Harasov. Kromě popisu podnikatelské příležitosti a strategické situační analýzy je značná část práce zaměřena na návrh marketingového mixu a personálního zajištění, včetně odměňovacího systému. Závěrem je realizovatelnost a konkurenceschopnost projektu zhodnocena v rámci finančního přehledu a SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Markéta Kalábová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses