Online marketingová strategie hotelu Vienna House Diplomat - Burešová, Markéta (2020)
Předmětem diplomové práce je online strategie konkrétního hotelu se zaměřením na analýzu webové stránky jakožto hlavního komunikačního kanálu. Hlavním cílem práce bylo zanalyzovat webovou stránku z hlediska uživatelské přívětivosti a viditelnosti ve vyhledávačích. V úvodních kapitolách došlo k vymezení online marketingu a jeho specifik v cestovním ruchu, byl také představen online komunikační mix a marketing na sociálních médiích. Následující kapitola se zabývá webovou stránku a jejími náležitostmi. Analytická část je rozdělena do několika podkapitol, ve kterých došlo k realizaci heuristické a SEO analýzy a byla měřena efektivnost sjednocení komunikace na sociálních sítích. Závěrečné kapitoly se pak zabývají analýzou mediálního obrazu hotelu a komparací efektivnosti dvou online kampaní. Hlavní poznatky práce jsou pak shrnuty v závěru.