Online marketingová strategie hotelu Vienna House Diplomat - Burešová, Markéta; Vaško, Martin; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Předmětem diplomové práce je online strategie konkrétního hotelu se zaměřením na analýzu webové stránky jakožto hlavního komunikačního kanálu. Hlavním cílem práce bylo zanalyzovat webovou stránku z hlediska uživatelské přívětivosti a viditelnosti ve vyhledávačích. V úvodních kapitolách došlo k vymezení online marketingu a jeho specifik v cestovním ruchu, byl také představen online komunikační mix a marketing na sociálních médiích. Následující kapitola se zabývá webovou stránku a jejími náležitostmi. Analytická část je rozdělena do několika podkapitol, ve kterých došlo k realizaci heuristické a SEO analýzy a byla měřena efektivnost sjednocení komunikace na sociálních sítích. Závěrečné kapitoly se pak zabývají analýzou mediálního obrazu hotelu a komparací efektivnosti dvou online kampaní. Hlavní poznatky práce jsou pak shrnuty v závěru.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses