Greenwashing v oděvním průmyslu - Rojíková, Eva; Vlčková, Jana; Smělá, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato práce se věnuje globálním hodnotovým řetězcům v oděvním průmyslu a ve spojitosti s tím také otázce udržitelnosti. Cílem práce je analyzovat hodnotový řetězec společnosti H&M z pohledu udržitelného a enviromentálního přístupu, primárně se zaměřením na sociální oblast ve fázi výroby. Závěrem analýzy je určeno, zdali kampaň H&M je greenwashing, či nikoliv.
Vedoucí práce: Jana Vlčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses