Problematika expanze na zahraniční trhy na příkladu firmy HoppyGo, s.r.o. - Fejfarová, Magdaléna (2020)
Diplomová práce „Problematika expanze na zahraniční trhy na příkladu firmy HoppyGo, s.r.o“ se zabývá expanzí služby peer-to-peer carsharingu na polský trh. První kapitola obeznamuje čtenáře s principem fungování konceptu sdílení aut přes platformu HoppyGo a také se současnými a budoucími trendy v této oblasti. Druhá kapitola je zaměřena na přípravnou fázi expanze jak z hlediska teorie, tak v praxi na příkladu Polska a HoppyGo. Ve třetí kapitole je doporučení, které vyplývá z provedených analýz, prozkoumaných trhů a strategií spolu s vhodnou metodou vstupu na trh.