Analýza spolupráce vybraných českých firiem s agentúrou CzechTrade. - Vinklerova, Vanda; Bolotov, Ilya; Blažek, Vítězslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Hlavním cílem diplomové práce Analýza spolupráce vybraných českých firem s agenturou CzechTrade je zhodnocení nástrojů k pomoci vstupu malých a středních podniků na francouzský trh. Vedlejším cílem je identifikace alternativy k agentuře CzechTrade. Diplomová práce se zaměřuje na spolupráci agentury CzechTrade při vstupu na francouzský trh dvou vybraných společností. Práce uvádí agenturu do kontextu institucí ekonomické diplomacie. Následně hodnotí, do jaké míry byly činnosti agentury dostačující k vstupu na francouzský, připadne jiný evropský trh a, zda v současnosti existuje alternativa k této proexportní agentuře.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses