Metody výzkumu trhu používané při inovaci nových produktů. - Hralová, Kristina; Postler, Milan, 1960-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem práce je popsat průběh inovace a výzkumné metody a techniky, které v procesu inovace mohou přispět k vývoji nového výrobku, a prakticky vyzkoušet techniku Interactive Innovation používanou ve fázi generování nápadů na inovaci a shrnout její výsledky.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses