Nerovnováha na francouzském trhu práce : příčiny a možná řešení - Hušková, Šárka; Bič, Josef; Proch, Dominik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá příčinami nerovnováhy na francouzském trhu práce a jejich řešením. Bakalářská práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola se věnuje teorii trhu práce a popisuje jeho fungování. Druhá kapitola se věnuje příčinám nerovnováhy na francouzském trhu práce, kterými jsou nezaměstnanost, dualita, štědré podpory v nezaměstnanosti a vysoká minimální mzda. Třetí kapitola práce porovnává doporučovaná opatření s uplatňovanými opatřeními, která byla v souvislosti s těmito příčinami přijata.
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses