Vliv m-turismu na spotřební chování v cestovním ruchu - Růžičková, Denisa; Vaško, Martin; Dvořák, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tématem bakalářské práce je vliv m-turismu na spotřební chování v cestovním ruchu. Cílem práce je analyzovat současný stav m-turismu a jeho vliv na spotřební chování u účastníků cestovního ruchu pomocí analýzy statistických dat, komparace dat v rámci různých zemí, metody CAWI při online dotazníkovém šetření a rešerše literatury. První kapitola představuje tematiku spotřebního chování, druhá kapitola rozebírá vývoj internetu a mobilních technologií pro snazší navázání ke kapitole o obchodních formách využívajících internetového připojení. V práci byla stanovena výzkumná otázka ohledně vlivu recenzí na spotřební chování v cestovním ruchu. Analýzou dat získaných dotazníkovým šetřením se potvrdil významný vliv recenzí na spotřební chování v cestovním ruchu.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses