Podnikání nadnárodní retailové firmy - Ivanko, Elena; Cimler, Petr, 1956-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Bakalářská práce se zabývá podnikáním nadnárodní retailové společnosti na příkladu firmy METRO Cash & Carry. Firemní strategie nadnárodní společnosti je základní úvahou nadnárodní firmy při vstupu na zahraniční trhy, ovlivňuje proces expanze a podnikání firmy. Teoretická část práce shrnuje poznatky k dané problematice. V praktické části jsou představeny konkrétní aspekty firemní strategie nadnárodní retailové společnosti METRO Cash & Carry, kterou firma zvolila pro expanzi a podnikání na zahraničních trzích na příkladu České republiky a Ruské federaci.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses