Analýza marketingové strategie společnosti Lidl - Malinová, Adéla (2020)
Cílem této bakalářské práce je analýza marketingové strategie společnosti Lidl a identifikace klíčových faktorů úspěšnosti.První část práce se zabývá představením společnosti a teoretickými základy marketingu. Druhá část se pak konkrétně věnuje positioningu, marketingovému a komunikačnímu mixu společnosti. Zároveň jsou zde ilustrovány výsledky vlastního dotazníkového šetření. V závěru jsou pak prezentovány výsledky.