Analýza marketingové strategie společnosti Lidl - Malinová, Adéla; Matysová, Kamila; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této bakalářské práce je analýza marketingové strategie společnosti Lidl a identifikace klíčových faktorů úspěšnosti.První část práce se zabývá představením společnosti a teoretickými základy marketingu. Druhá část se pak konkrétně věnuje positioningu, marketingovému a komunikačnímu mixu společnosti. Zároveň jsou zde ilustrovány výsledky vlastního dotazníkového šetření. V závěru jsou pak prezentovány výsledky.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses