Analýza efektivnosti marketingové komunikace společnosti dm drogerie markt s.r.o. - Gabrielová, Veronika (2020)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací společnosti dm drogerie, s.r.o. Dm drogerie, jejíž mateřská společnost sídlí v Rakousku, je v České republice lídr na trhu s drogistickým zbožím. Cílem práce je zanalyzovat efektivnost marketingové komunikace se zaměřením na nástroje komerční komunikace. Na základě provedeného výzkumu hodnotí, jak velký vliv má komerční komunikace na spotřebitele, a poskytuje doporučení na zlepšení jejích nástrojů.