Analýza efektivnosti marketingové komunikace společnosti dm drogerie markt s.r.o. - Gabrielová, Veronika; Průša, Přemysl, 1980-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací společnosti dm drogerie, s.r.o. Dm drogerie, jejíž mateřská společnost sídlí v Rakousku, je v České republice lídr na trhu s drogistickým zbožím. Cílem práce je zanalyzovat efektivnost marketingové komunikace se zaměřením na nástroje komerční komunikace. Na základě provedeného výzkumu hodnotí, jak velký vliv má komerční komunikace na spotřebitele, a poskytuje doporučení na zlepšení jejích nástrojů.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses