Mystery shopping- zlepšení kvality poskytování služeb v pojišťovně. - Volemanová, Klára (2020)
Bakalářská práce je zaměřena na návrh zlepšení poskytovaných služeb v Generální agentuře UQA s.r.o. na základě analýzy výsledků probíhajícího šetření Mystery Shopping. Teoretická část je zaměřena na marketing služeb a jeho náležitosti, marketingový výzkum a jeho druhy a popis metody Mystery Shopping a jejích zásad. V praktické části je představena Generální agentura UQA s.r.o. jako jedna z agentur UNIQA pojišťovny a.s. a je zde popsáno probíhající šetření Mystery Shopping, zanalyzován dotazník a jednotlivá uskutečněná šetření. Nakonec je vytvořen návrh řešení pro zlepšení poskytovaných služeb, jeho popis a realizace