Značka zaměstnavatele : marketingový přístup k HR - Červinková, Lucie (2020)
Cílem této práce je na základě analýzy a zhodnocení současného stavu navrhnout úpravy HR marketingu společnosti RegioJet z pohledu budování pověsti a značky zaměstnavatele. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. Teoretická část je rozdělena do dvou kapitol: marketingový přístup k HR a teorie značky. Praktická část (kapitoly: průzkum vnímání společnosti RegioJet a návrhy změn marketingového mixu) obsahuje představení společnosti, analýzu současného stavu HR marketingu a také návrh zlepšeních HR aktivit. K dosažení stanoveného cíle jsou využity výstupy z dotazníkových šetření, polo-strukturovaných rozhovorů a zjištěních z internetových fór. Práce je přínosná pro společnost, neboť obsahuje konkrétní návrhy na změnu firemní strategie v personální oblasti. Návrhy v diplomové práce mohou být inspirací pro obdobné společnosti, které jsou v podobné situaci.