Ochrana spotřebitele a klamání v oblasti prodeje potravin - Hralová, Laura (2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou ochrany spotřebitele se zaměřením na nekalé obchodní praktiky v oblasti prodeje potravin. Základní pravidla ochrany spotřebitele v České republice jsou doplněny o poznatky z reálných kauz nerovnocenného zacházení se spotřebiteli při nákupu potravin.