Ochrana spotřebitele a klamání v oblasti prodeje potravin - Hralová, Laura; Moravec, Tomáš, 1983-; Kostelanský, Ludvík; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou ochrany spotřebitele se zaměřením na nekalé obchodní praktiky v oblasti prodeje potravin. Základní pravidla ochrany spotřebitele v České republice jsou doplněny o poznatky z reálných kauz nerovnocenného zacházení se spotřebiteli při nákupu potravin.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses