Přímé zahraniční investice ekonomik EU na Ukrajině po podpisu asociační dohody - Yusiuk, Andrii; Sankot, Ondřej, 1988-; Grebe, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Práce je zaměřena na analýzu determinant přilákání přímých zahraničních investic na Ukrajinu z Evropské unií po podpisu asociační dohody, a v tomto ohledu analýzu změn výše investic v různých sektorech ekonomiky.
Vedoucí práce: Ondřej Sankot
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses