On-line nakupování potravin na českém trhu - Rosenbergová, Eva; Cimler, Petr, 1956-; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tématem této bakalářské práce je dynamicky se rozvíjející odvětví e-commerce – on-line nakupování potravin. V úvodní kapitole je popsáno 7 portálů, které u nás poskytují službu nákupu potravin na internetu. V druhé části je definován marketing a jeho nástroje – podnikové koncepce a marketingový mix 4P a 4C. V podkapitole o marketingové komunikaci je popsán komunikační mix a určen první cíl práce – analyzovat marketingovou komunikaci portálů. Vzhledem k tomu, že většina uvedených portálů podniká pouze na internetu, probíhá marketingová komunikace zejména v on-line prostředí. Druhý cíl práce je analýza postojů současných a potenciálních zákazníků e-shopů s potravinami. K dosažení cíle byl využit dotazník. Výsledky tohoto šetření jsou obsahem závěrečné části práce.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses