Logistika malých pivovarů - Kyšperská, Simona (2020)
Bakalářská práce se zabývá logistikou malých pivovarů především obalovou logistikou. Cílem práce bylo zanalyzování prvků logistického řetězce čtyř minipivovarů se zaměřením na problematiku obalů. Práce zahrnuje seznámení s minipivovary a pivním průmyslem ČR. Dále formou dotazování došlo ke zjištění názorů spotřebitelů o aspektech rozhodování při nákupu piva. Na problematiku pivních obalů je pohlíženo i z pohledu maloobchodu. Ve zpracovaném tématu je uvedeno porovnání používaných druhů obalů dle jejich vlastností a výhled do budoucna z hlediska ekologie a pandemie koronaviru.